Saturday, 28 March 2015

Gambar-gambar belajar kek di Kolej Komuniti Pasir Gudang, Johor


بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 


 Gambar-gambar belajar kek di Kolej Komuniti Pasir Gudang, Johor
Yang berbaju putih ni lah pengajar kami.. namanya Cik Aloha.. unikkan nama nye :)
kelihatan yang lain tu para peserta kursus ni.. ada sorang kumbang terselit antara bunga-bunga..

Gambar-gambar belajar kek di Kolej Komuniti Pasir Gudang, Johor

Khusyuk Cik Aloha menunjukkan cara-cara meletakkan icing kek dengan betul.. yang Nurul ni pula sibuk ketik-ketik gambar.. heeee

Gambar-gambar belajar kek di Kolej Komuniti Pasir Gudang, Johor
Sebelum
Ini kek yang grup Nurul buat.. ape??? alaa... biasalah kann... belum pakai make-up lagi mestilah nampak innocent jeeee... heee

Gambar-gambar belajar kek di Kolej Komuniti Pasir Gudang, Johor

yang ni beberapa biji dah masuk dalam mulut... Syyyssshhhhh! heheee :p

Gambar-gambar belajar kek di Kolej Komuniti Pasir Gudang, Johor

Susah juga tau nak rata dan cantikkan icing atas kek ni.. kena ade kesabaran yang PADU! huhuuu..
yang ni pun Nurul juga tukang ketik.. hahhaa.. ilmu dapat jugalah.. in shaa Allah :D


Gambar-gambar belajar kek di Kolej Komuniti Pasir Gudang, Johor

Hahhhh... inilah dia lepas jadikkk... ehh???  


Gambar-gambar belajar kek di Kolej Komuniti Pasir Gudang, Johor
Selepas

 Yang inilah... hahaa.. yang atas tu my sis bagi tugasan, buatkan kek bday dia macam gitu!
No problemo sis.. kacangggggg! cewahhhh... berlagakkkkk! hahhaaa  :p :p


Gambar-gambar belajar kek di Kolej Komuniti Pasir Gudang, Johor
Kek Coklat Ganache

Ni sebiji lagi kek yang kita buat hari tu, kek coklat.. nampak cantikkan? kannnn? *paksa tu.. hahhaa
tapi yang ni pic after dressing tak amik plak... bole plak lupa kannn.. saba je la.. tapi seyesss.. macam ni pun dah nampak sedap kan? kannn? (angguk kepala cepattt!!) haha.. 


Ok.. itu je citer tentang Kolej Komuniti Pasir Gudang.. sape nak nengok kursus yang available bole klik kat nama kolej tu ye :) 

Post a Comment