Friday, 8 May 2015

Masa yang tercepat atau aku yang terlambat?


بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 

Assalamu'alaikum... 

Salam pagi Jumaat everyone. rasanye macam lama betul tak update kat sini.. nak kata busy tu..  memanglah busy..huhuu.. tapi nak bagi alasan sebab busy sampai tak mampu nak mengemaskini blog ..urmm... rasa macam tak ngam plak ea.. ye laa..macamlah ko sorang yang berblog tu busy.. orang lain pun busy jugok..hihii..  tapi itulah alasan yang sebenarnya, ape yg Nurul busykan ea? flashback sat.. urmm.. kat office sibuk dengan beberapa procedure baru juga procedure lama yang baru nak dienforcekan.. hahaa.. tu dia, bahasa english yang diberi imbuhan.. not bad.. hahaa ..  memang mencabar mental betol.. rasa macam setiap titik peluh yang jatuh lately ni, sungguh berharga... erkk.. sebelumnya pun berharga juga occay.. :))



Nak dapat feeling berblog bila dah lama tak update dan blogwalking pun satu masalah juga.. takde idea atau otak masih tertumpu kat perkara-perkara yang lain? berkaitan la tu ea.. ibaratnya, badan kat sini, hati kat lain.. 


Nurul juga sebenarnya nak belajar-belajar berniaga..... bila dalam satu masa banyak sangat yang menjadi priority, memang satu cabaran untuk menguruskan masa dengan lebih effective.. boleh menghambat keinginan.. masa yang berlalu tak terasa, seolah-olah baru bangun pagi dan kena tidur lagi hahaa... dasat tak? dasat tak? balik keje, kat umah pula menunggu tugasan lain, ditambah lagi dengan planning bisnes tadi.. 
Bukan senang nak senang..kann? :))




Next week, 13 hingga 16 Mei, Nurul akan ke Vietnam.. Ho Chi Minh.. meriki-riki peluang bisnes, in shaa Allah. Doakan semoga Nurul berjaya memulakan bisnes kecil-kecilan ni ea.. timekasih banyak-banyak uolsss :))



Post a Comment