Wednesday, 9 March 2016

Gambar-Gambar Kreatif Gerhana Matahari


بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Assalamu'alaikum
 


Syukur Alhamdulillah, diberi kesempatan untuk melihat gerhana matahari hari ini, bagi sape2 yang tak berkesempatan tengok tu, jangan sedih ok, Nurul share gambar-gambar yang diambil oleh ahli keluarga dan dikongsi dalam grup whatsapp kitorang.


Gambar-Gambar Kreatif Gerhana Matahari
Gambar yang ini diambil oleh my bro yang duk dan keje kat Labuan..
menggunakan Kamera /night mode. Very clear dan cantik kan?


Gambar-Gambar Kreatif Gerhana Matahari
Gambar yang ini diambil oleh my cousin yang keje kat Semporna, Sabah.
Gambar ni diambil dari imej pantulan. 

Gambar-Gambar Kreatif Gerhana Matahari
Gambar sempoi yang ini pula diambil oleh seseorang yang tidak ingin
dikenali yang bekerja di JB... kreatif tak? hahahaa.. layannn!



Gambar-Gambar Kreatif Gerhana Matahari
Jangan terperanjat, orang Sabah memang kreatif semuanya.. hahaa..
gambar atas tu adalah Hand Held Helmet with Filter Lens..
nampak tak matahari yang kecil comel tu kat filter lens tu....


Gambar-Gambar Kreatif Gerhana Matahari

Gambar last ni diambil oleh my sis yang duk KL.. 
menggunakan 3 lapis negatif filem lama. Stylo kan?




Semoga kita semua dipanjangkan umur, diberikan kesihatan yang baik untuk sama-sama dapat peluang lagi untuk menyaksikan gerhana matahari pada masa akan datang. In shaa Allah.



Post a Comment