Sunday, 21 April 2013

Saya Nak Didiey Review Blog Saya Sebab

Salam Sume.... selamat berhari minggu^^

Blogwalking ari ni membawa Nurul ke satu blog yang nampak sweet sangattt.. dengan kaler background dan hiasan blog nampak feminin sungguh.. Nurul nk juga macam tuuuu tapi lum abis nuntut lagi ni, kene rajin2 menelaah lagi...huhu.......


Click Banner kat atas untuk Join ye^^

Dalam perasaan berbelah-bagi ni, Nurul nakkk juga join segmen ni walaupun sebenarnye segan sebabbbb...blog Nurul biasa2 saja tapiii... ehemmm....saje nk bagi cabaran kat Cik Didiey, nengok apelah yang dapat di review dari blog yang tak seindah biasa ini (cabaranlah sangat~!... kaber line tu benarnye hik...hik.. :p )

Yang sebenar-benarnye, hajat di hati nak memperbaiki lagi blog Nurul ni, memang banyak sangat yang perlu di-upgrade tapi tak tahu apa yang bole ditambah, dikurang atau diubah, Nurul harap, selepas di review oleh Cik Didiey yg comel nan lote ni, Nurul akan mendapat idea  :) 

Nurul nak tag... jengg...jengg.... Hana Hadi dengan Ayie ... kalau ada free joinlah segmen ini ea^^

17 comments :

hana hadi said...

tq tag. esok? ok hana join tapi tengok syarat2 dulu. hehe

Nurul Hidayah said...

A'a... esok tau last day

TQ Hana, Gud Luck^^

Ayie Abas said...

as salamualaikum nurul :)

baru pertama kali kenal blog tu...lepas ni ayie nak terjah laa...:)

Remy hazza said...

all the best...semoga berjaya nanti.....

Nurul Hidayah said...

Walaikumussalam Ayie^^

ha... terjah jangan tak terjah.. :)

Nurul Hidayah said...

Thanks Remy :)

cik didiey said...

thanks join...maaf lmbt terjah blog ni..
hehe...insyaALLAH ada rezeki didiey review ok :)

Nurul Hidayah said...

Sama2 didiey.. takpe, outstation kannn.. busy^^

In Shaa Allah kalau ade rezeki Nurul, dapatlah review dari didiey :)

Wahyu Alfiansyah said...

:( I dont understand why they are always post "segmen"..

Remy hazza said...

sama sama.....

Nurul Hidayah said...

haha.. jgn sedih dulu Wahyu.. macamana nak terangkan ye.. Nurul ni tak pandai menyusun ayat memberikan penerangan, lagi tak faham orang jadinye hehe.. urmm, "segmen" adalah salah satu bahagian dari blog, Ibaratkan blog itu satu party, dlm party itu bole jadi ada segmen bercerita, segmen makan2, segmen terima hadiah, segmen tiup lilin.. etc.. faham? atau lagi pening? haha..

Mungkin ade yang boleh memberi penerangan lebih clear, silalah komen^^

Hatimi Tahirruddin said...

wah...masuk segmen ye nurul....hehe apa2 pun selamat bersegmen ye...nanti bila dah direview pon boleh jugak kalau nak up satu entri khas di sini

Nurul Hidayah said...

A'a tu pun nampak sehari sebelum tutup...rezeki la tu kan? Alhamdulillah^^

Insya'Allah, tengok la nnt camne, Nurul ni baru belajar2 buat entry sendiri.. tak mcm Dr. Blog tu..expert~ :p

Mimie Najib said...

salam.. =)
singgah sini dari segmen sama.. kalau sudi meh la singgah sini jap.. :)

http://april-in-love.blogspot.com/2013/04/segmen-saya-nak-didiey-review-blog-saya.html

Nurul Hidayah said...

Wsalam Mimie..

dah singgah 'umah' mimie ari tu..comel je umahnye, secomel empunye nye^^ timekasi dtg brziarah :)

Mizz Aiza said...

salam kenal.. membalas kunjungan.. terima kasih sudi singgah di blog aiza.. aiza singgah&follow di sini.. (#37)..

Nurul Hidayah said...

wsalam Aiza... Salam kenal jg.. Timekasi dtg brziarah ke sini^^