Sunday, 21 April 2013

Saya Nak Didiey Review Blog Saya Sebab

Salam Sume.... selamat berhari minggu^^

Blogwalking ari ni membawa Nurul ke satu blog yang nampak sweet sangattt.. dengan kaler background dan hiasan blog nampak feminin sungguh.. Nurul nk juga macam tuuuu tapi lum abis nuntut lagi ni, kene rajin2 menelaah lagi...huhu.......


Click Banner kat atas untuk Join ye^^

Dalam perasaan berbelah-bagi ni, Nurul nakkk juga join segmen ni walaupun sebenarnye segan sebabbbb...blog Nurul biasa2 saja tapiii... ehemmm....saje nk bagi cabaran kat Cik Didiey, nengok apelah yang dapat di review dari blog yang tak seindah biasa ini (cabaranlah sangat~!... kaber line tu benarnye hik...hik.. :p )

Yang sebenar-benarnye, hajat di hati nak memperbaiki lagi blog Nurul ni, memang banyak sangat yang perlu di-upgrade tapi tak tahu apa yang bole ditambah, dikurang atau diubah, Nurul harap, selepas di review oleh Cik Didiey yg comel nan lote ni, Nurul akan mendapat idea  :) 

Nurul nak tag... jengg...jengg.... Hana Hadi dengan Ayie ... kalau ada free joinlah segmen ini ea^^

Post a Comment