Saturday, 4 April 2015

Restoran Asam Pedas dan BBQ, Taman Universiti, Skudai Johor


بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 

Assalamualaikum...

Semalam jenjalan dengan orang tersayang.. melalui satu restoran palinggg hujung kat Taman Universiti, Skudai ni... macam best jeee..

Restoran Asam Pedas dan BBQ, Taman Universiti, Skudai Johor

Cantik kan? takde sarapan pagi kat sini.. buka pukul 10am sampai midnight.. tapi yang best nye ada menyediakan BBQ..

Restoran Asam Pedas dan BBQ, Taman Universiti, Skudai Johor

Restoran ni baru buka December lalu.. nampak bersih, kemas dan pekerjanya memakai uniform


Restoran Asam Pedas dan BBQ, Taman Universiti, Skudai Johor


Pandangan tepi restoran.. Nurul sukaaa dengan susun-atur restoran ni.. rasa macam selesa sangat.. semua ceruk Nurul masuk, bilik air pun okkk.. hehe... buat masa ni sangat okay.. harap restoran ini mengekalkan kebersihan yang ada ni.


Restoran Asam Pedas dan BBQ, Taman Universiti, Skudai Johor


Nampak tak? buat family gathering pun ok kan?budak2 pun mesti happy kesana-sini.. jangan sampai gi mandi kat kolam tu plak ye... kolam hiasan je tu.. hihiii


Restoran Asam Pedas dan BBQ, Taman Universiti, Skudai Johor

Set BBQ only RM198.. macam dalam menu tu...

Restoran Asam Pedas dan BBQ, Taman Universiti, Skudai Johor

Inilah uniform mereka... cantikkan? tengok ape? 
bajunye la... baju tu yang cantik.. hehee :D :D 


Sesapa yang mencari kelainan tu, bole la cuba testing try sini.. hehe.. mana-mana sekarang nampak Restoran steamboat je kan? yang ini BBQ.. real bbq ok :)

Post a Comment