Thursday, 5 November 2015

Jaxon – Jenama Online Popular untuk Lelaki

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 


Salam Khamis evribodi!!

Hari ni mari kita bergebang pasal satu barang bagusss punya.. jenama JAXON online, lor ni menjadi jenama Online Popular untuk Lelaki..  mana nak dapat?? Aisehh...tak menyabo la plaksss.. hehe.. klik je la link atas tu (Jaxon Online) .. Jemputlah cuci-cuci mata tapi kalau terrrrbeli jangan salahkan hakak hokayy.. hahaa...  cuci mata atas responsible sendrik!  manatau ade nak bagi hadiah kat somebody atau berbody-body pun takpe..  ZALORA lagiii sukaa! Heheee.. yang lain jom sambung gebang...


Pada yang belum berkenalan lagi dengan barangan jenama JAXON ni.. jom, Nurul intro kan skit..

Jaxon – Jenama Online Popular untuk Lelaki


Jenama Jaxon ni bukanlah asing bagi mereka yang suka shopping online, especially, yang selalu menerjah laman ZALORA, pasti perasan pada koleksi pakaian lelaki JAXON yang bukan saja kelihatan stylo, tapi juga in-trend dengan rekaan fesyen semasa dan lebih mengujakan lagi…  tawaran harga yang tersangatlah berpatutan!

Cakap lebih tak guna.. ce Intai skit.. heee


 Jaxon – Jenama Online Popular untuk Lelaki


Sikit jee.. nak tengok banyak-banyak masuklah link atas occay..! hahaa.. Label persendirian ZALORA ni turut membariskan pelbagai jenis pilihan T-shirt, Hoodie, Sweatshirt dan juga Kemeja yang direka khas seiring dengan perkembangan trend semasa. Fabrik of cos lah dari material yang bermutu tinggi uollss! Dun worri-morri occay!


Bukan tu jeee.. Jaxon juga mengeluarkan koleksi seluar pelbagai pilihan seperti koleksi Jeans, Seluar Pendek dan Chino Pants yang sangat sesuai digayakan bersama baju-T kegemaran uollss..


 Jaxon – Jenama Online Popular untuk Lelaki


Baju stylo dah ade, seluar gempaq pun dah ade, aksesori mestilah kena ade beb.. sebagai pelengkap gaya.. betoi ke idok?? Angguk kepala cepat! Hahaa..


Jaxon – Jenama Online Popular untuk Lelaki

Aksesori menarik seperti jam tangan, tali pinggang dan dompet juga tersedia untuk pilihan uollss..
Untuk melengkapi segala keperluan lelaki moden yang suka ranggi suka bergaya, Jaxon juga menawarkan pelbagai pilihan backpack dengan rekaan menawan qolbu, ngam sangat digayakan ke pejabat ataupun ketika bersantai di hujung minggu...


Jaxon – Jenama Online Popular untuk Lelaki


Kasut pun ade.. tak tinggal punya..!
Uolls bole temui  koleksi kasut menarik rekaan berkualiti dari Jaxon di lawan web ZALORA juga!


Jaxon – Jenama Online Popular untuk Lelaki



Hurry up uolls!

Jom cepat miliki segala kelengkapan dibawah satu jenama hebat hari ini juga! Konpem penampilan uolls lebih outstanding! Tampan Menawan kau memang dAbOOm!!  





Post a Comment