Tuesday, 19 August 2014

Fullmoon cake..!

Assalamua'laikum...

Hari ni murah rezeki, Salah seorang exec kat department berjiran dengan kita ni, babynya fullmoon.. urmm... padanpun lama tak nampak Amoi cun tu.. tengah maternity leave rupanya.. tak sedar-sedar dan sebulan pun, tu yang dapat Fullmoon cake ni.. ishh...isshhh Nurul... betapa tak pekanya ekau ni.. tapi bab makan nak ajeee.. hahhaa.. maafkan saya.. perangai yang tak elok untuk dicontohi :p 

Yang ni kotak untuk department we all..

Comel2nya kek ni kannn.. rasa cam tak sampai hati nak gigit..

oleh kerana terlalu 'kecomelan' dengan kek ni, zoom depan lagi..
Buruk perangai kau Nurul! haha

Seperti yang diduga, colleague Nurul ni tak heran dengan kek-kek comel ni, al-maklum semuanya jejaka-jejaka macho.... yang gugurl cuma Nurul dengan sorang lagi tu.. we all la yang belasah.. oopss.. behave Nurul! heheee..

Gugurl kannn.. so pilih yg ini.. hehee :p
 =
Lepas mamam yang gugurl kek, mam yang ini plak.. nak kasi balance balik..
kata Engineering kenalah keras sikit.. erkkkkk..Doremon?? keras ke? wahahhaa :p

Terimakasih kerana melayan entry perasan Nurul sampai kesini.. 
Have a great day! :D


Post a Comment