Wednesday, 15 May 2013

Rabu yang Bisu #1

Salam semua :)..

Godeh2 pc pagi ni cari satu document, ternampak plak pic ni, so kebetulan hari ni Wednesday kannnn... hehe.. pic ni Nurul snap gune hp cikai je.. sorry dengan quality pic yg tidak begitu memberangsangkan^^  pic ditangkap di Pasar Pandan City, Johor Bahru.. dalam Nurul terjengah sana-sini mencari apa2 yg berkenan.. terlihat pula satu gubahan hati (kottt...) salah sorang peniaga kt situ


urmm... apa agaknye yg cube disampaikan oleh si penjual udang tu ye?



4 comments :

Ucu Faridah said...

"i lep udang..." tak pun "dalam hari ada pagar udang"..hihihi...- itu kot yg cuba disampaikn si peniaga...

cik didiey said...

alamak! xpasti plak apa yg cuba disampaikan..hehe

Nurul Hidayah said...

hahaha.. ade kemungkinan gak ea^^.. apekate Ucu cipta kek perasa udang plak.. asik jemput2 udang je kan.. hehe

Nurul Hidayah said...

Bentuk udang tu mcm lebihkurang je ngan gaya tangan didiey tu.. maksud same x? :P