Wednesday, 29 May 2013

Yeaaayyy..... dapat hadiah dari nazlee.com^^

Salam.. greetings all.. Kabare semue^^

Semalam tak sabor2 balik umah, nak balik on the dot 5.30pm ade plak aral melintang ..urmm...kiriman hadiah dari PCL sudah sampai maaaah.. :D *senyum lebar2 ni sampai tinge, tu yg x sabor nk balik^^

Semuanya bermula bila terbaca kat sini Blog PCL : Print Screen PV ke 999999 ..Hadiah menanti .. tergerak hati nak join

Pada 22/5/2013, lepas naik t-break, trus je buka blog PCL.. "urmmm..PV baru menunjukkan angka 999740.. jauh lagi ni" jari baru nk click mouse beralih screen.. wow....wow..... laju benor PV tu bertukar.... bukan naik 1 demi 1 tau, tp trus 3, 5, 10 sekali naik...  trusss naik sehinggalah 999999.... tak sampai 10minit rasanyer, ini menunjukkan punyelah ramai viewer setia kt blog PCL ni^^, tak brtangguh trus print screen, paste kat Paint, cut paste and send...BOMM! oyee, email dah siap buat tu taw, tunggu nk paste PV jek...prasan mcm laju giler la tu konon.. hahahhaha :P

Dan inilah Keputusannya~  Terpantas +Syuhada Salleh masa 16:24, +Nurul Hidayah 16:26 dan +kopi pasta 16:29 dan.. jeng..jeng.. esoknye ade kejutan, seorang lagi pemenang bersama +Siti Rohaida Yusof mencatat masa 16:24 juga... tahniah..tahniah.. :)

Tak disangka2, cempedak menjadi nangke...hehe.. +PakcikLie PCL bermurah hati nak bagi hadiah saguhati..yes..yess... suke..suke^^ sini2 baca Harap bersabar menanti...

Taraaaa..!! Inilah sampul yang telah Nurul terima dengan selamatnya semalam~28/05/2013 :)


Sile abaikan garis2 hitam tu yer^^

Dalam sampul putih ade bag plastik merah,
dlm bag plastik merah ade Note Book & Pen ANGKASA..pheww ^^


Ni la dia... hadiah saguhati yg sangat osem dn mavles dari  PCL  :D

Timekasi +PakcikLie PCL  .. Nurul doakan semoga terus maju jaya, dilimpahkan lagi rezeki, umur yg panjang dgn kesihatan yang berkekalan bersama family tersayang. In Shaa Allah. Aamiin.


Post a Comment