Friday, 14 November 2014

Delish Pizza @ Taman Impian Senai memang Yummy!!

Assalamualaikum...

Last week Nurul berkunjung lagi kesini.. Restoran Pizza Delish! Restoran makanan segera yang baru juga dibuka kawasan Senai Johor, jauh lebih murah dari Pizza-hut..hehee.. dengan quality yang setanding.. meh lah sape2 yang berdekatan cuba rasa disini pula.. sama-sama kita support usahawan bumiputera.. kalau bukan kita siapa lagi?? betol tak :))

"A Muslim-owned restaurant serving freshly baked pizza, wholesome breads with soups and a variety of pasta. We are available for fast take-out options and self pick-up" begitulah yang tertulis di laman gplus nya disini +Delish Pizza (Halal Casual Dining & Fast Take-Out) sebarang komen membina boleh diajukan kat situ :))

Jom layan pics.. cakap banyak tak guna.. see to believe.. cewahhh.. :))


Delish Pizza @ Taman Impian Senai memang Yummy!!
Nampak sangat menyelerakan :)
Delish Pizza @ Taman Impian Senai memang Yummy!!
Pizza bole kawin.. hehee
sebelah Supreme Chicken lagi sebelah Daging Peperoni

Delish Pizza @ Taman Impian Senai memang Yummy!!
Namanya dah lupa laaa... Macaroni Cheese kot.. huhu

Delish Pizza @ Taman Impian Senai memang Yummy!!
Spaghetti nya tak lembik sangat dan tak basah sangat
Okay la.. tak muak 

Delish Pizza @ Taman Impian Senai memang Yummy!!
Ni kedai nya.. Merah Putih.. nampak segar dan menarik :)

Delish Pizza @ Taman Impian Senai memang Yummy!!
Antara menu yang ada..

Delish Pizza @ Taman Impian Senai memang Yummy!!
Hurryyy amik no tepon tu!
call dan datang tinggal makan je... hehe
Post a Comment