Friday, 21 November 2014

Mari menggubah hantaran

Assalamu'alaikum warahmatullah...

Ni percubaan kedua mencuba menggubah hantaran untuk majlis nikah anak sedara, percubaan pertama Nurul menggubah hantaran bole tengok disini, yang ini kali kedua.. taklah cantik ponnn.. Nurul tau keupayaan diri, taklah sekreatip mane.. huhuu.. tapi tak kiraaa.. nak juga tayang kat sini.. hahaa 

 BEFORE

 AFTER
Ni antaranya...

Yang kat bawah ni pula, Nurul gubah kat rumah pengantin lelaki.. memandang pengantin perempuan dari jauhhh.. menaiki pesawat maka susah nak membawa barang yang siap digubah, so gunakan bekas hantaran dari jenis siap iaitu kotak, tinggal lekatkan hiasan seperti bunga, manik rantai sekeliling kotak seperti dibawah, menggunakan hot gun, simple tapi nampak kemas kan? tak ke? alamak.... hahaaa..




Moga mendapat sedikit idea dari gambar-gambar atas tu.. :))

Post a Comment