Friday, 27 March 2015

GST? Groupon tetap offer yang murah jeee..


بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 

Nurul nak share satu yang Nurul suka sangat.. :)) urmmm... sapa pernah beli deals kat groupon.my? kalau kita subscribe, kita akan mendapat notification latest promo.. memang jauh lebih murah dari harga sebenar.. banyak deals yang ada di groupon.my tau.. bukan sekadar Food & Drink, tapi termasuk juga beauty, wellness, healthcare, goods, travel, leisures, service dan yang lain-lain.. 

GST? sini tetap offer yang murah jeee..

Yang ini Nurul beli, dah call hotel untuk booked nak datang esok.. 
Seorang RM25 tapi kalau kita beli dua dapat kurang lagi RM19 je sorang.. betolll ni .. tak tipu! :D


GST? sini tetap offer yang murah jeee..


selepas beli Deal tu, kita akan dapat Voucher macam kat gambar atas, kita cuma perlu print untuk diserahkan nanti.. mudahkan? banyak pula jimatnya :)) huyeayyyy! walaupun GST dah kene.. tapi kehidupan normal tetap berlangsung seperti biasa so kenalah bijak berbelanja :))


kalau nak tengok Deals lain yang menarik dan berbaloi-baloi boleh klik link bawah tu.. memang best!
untuk Getaways tu ade installment plan lagi :D


 Dining / Beauty / Leisure


 Goods Deals


 Getaways Deals

Selamat mencuci mata :D



Post a Comment