Tuesday, 3 March 2015

Sakitnya tuh disini..

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 

Assalamu'alaikum...

Sakitnya tuh disini..


Lawak melihat gambar diatas? haha.. memang lawak campur kiut kan? pernah tak rasa sakit hati? sakit sangat hati pada seseorang.. bukan sebab benci, bukan juga sebab marah tapi sebab.. jeng...jengg... hahha.. takyah la serius sangat weii... hehee.. urmm.. tapi sebab dia tak faham apa yang kita nak dia faham.. 


Sakitnya tuh disini..



Susah juga nak bagi orang faham ni kan? mungkin juga dia faham tapi buat-buat tak faham? urmm... atau .. dia tanak terima ape yang kita nak dia faham? or..dia memang tak faham? ... or maybe.. frekuensi tak sama so memang tak dapat faham ape yang kita nak sampaikan? most probably kan? Adesss.. banyak sungguh kemungkinan.. .layannn je bak anggg....hahahaa...


Sakitnya tuh disini..


so ape nak buat nak bagi dia faham? dah banyak..banyak... banyak kali dah bagitau but still the pandangan or cara fikir tu kenot ubah.. A masih A dan B masih B..duhh.. sakitnya tuh disini! huhuu...


Sakitnya tuh disini..


- Gambar banyak2 ni semua ihsan google image -

Post a Comment