Sunday, 18 May 2014

Roti Canai Segera dan Asam pedas ikan Kitang!

Happy Sunday morning.. Ahad ni layan bfast kat rumah je.. Teringat last Thursday ade beli roti canai segera kat Econsave.

Nurul suka jenama Kawan sebab tak berminyak dan selalu Nurul masak extra garing tanpa minyak.. Kena dengan selera. 3 keping pun sekali lalu je... Ahakss :-) , ade pula offer time tu. Beli 3 percuma 1 tapi percumanya itu roti Chapatti.

Roti Canai Segera dan Asam pedas ikan Kitang!
Roti Canai jenama Kawan

Layan dengan baki asam pedas ikan kitang semalam.. Jangan tanya lak ikan kitang tu camne rupe... kang dengan poyonye Nurul kata, serupa Angelina Jolie miahahaaa...

Urmm... Honestly, dah check dengan mum, name glemernye memang kitang, rupe paras macam bawal tp kitang ni putih skit, rasa pun beza. Kalau Nurul ke pasar dan kalau tak lupa tinggalkn 'segan' tu kat umah.. Nurul amik la pic ikan kitang tu ea :-D 

Roti Canai Segera dan Asam pedas ikan Kitang!
Asam Pedas Ikan Kitang & Roti Canai Segera

Post a Comment