Wednesday, 13 March 2013

WEEEHU! GIVEAWAY PGGP & DAKU AMAT

Blogwalking pagi ni, nampak GA dari DAKU AMAT... Ini adalah GA yang pertama Nurul join..Jom la join sama.... untuk info lanjut klik banner kat bawah tu yer :D


Daku Amat Menyintai Mu


Syarat-Syarat Penyertaan : 
1 - WAJIB follow blog PGGP & DAKU AMAT dan LIKE fanpage Facebook.  
2 - Buat entry bertajuk - WEEEHU! GIVEAWAY PGGP & DAKU AMAT .
3 - Copy BANNER GA dan GAMBAR HADIAH dan paste ke dalam entry korang.
4 - Masukkan ke-8 syarat penyertaan di dalam entry korang.
5 - Saiz banner dan gambar hadiah MESTILAH saiz yang telah DITETAPKAN.
6 - Tag 5 rakan blogger lain (pastikan mereka tahu ditag).

Nurul Tag :
Muhammad Fauzi
Hana Hadi
MaYa MasWany
Ida Firdausi
Misspurpleungu

7 - Tinggalkan URL entry yang dah siap dalam ruang komen GA penganjur.
8 - Terbuka kepada semua blogger warga Malaysia.

Hadiah Cantik Lagi Eksklusif Menanti Pemenang

Daku Amat Menyintai Mu

Hadiah yang menarikkan?.. 
Pasti kusyen anda tersenyum2 menerima kehadiran sarung bantal yang osem ni..hik..hik...hik 

26 comments :

Ayie Abas said...

salam nurul...terima kasih join GA ayie :)

tajuk entry GA nurul x lengkap, sebenarnya - WEEEHU! GIVEAWAY PGGP & DAKU AMAT.

masukkan dlm entry ke 8 syarat penyertaan dan letakkan di tengah2 antara gambar banner dan hadiah. :)

Muhammad Fauzi said...

Good Luck Nurul

Anonymous said...

gud luck :)

hana hadi said...

waaaah nak join lah.

gud luck tau

Nurul Hidayah said...

Jomm..jommm... manatau rezeki lagi :)

Thanks.. Gud luck utk Hana jg :)

Nurul Hidayah said...

Thanks Maya :D

Nurul Hidayah said...

Thanks Muhammad Fauzi.. Tak nak try ke? :D

Nurul Hidayah said...

Wsalam Ayie..

Nurul dah betulkan.. harap2 semua dah ok
Terimakasih bgtau yer ^^

Ayie Abas said...

salam nurul :)

waah kesungguhan nurul betul2 buat ayie terharu. terima kasih sgt.

hehe..dah sebijik mcm entry ayie dah nih...entry nurul dah layak dlm penilaian ayie.

cuma makluman penting tu x perlu dimasukkn dlm entry cukup 8 syarat tu je... :)

dan...jeng3... syarat ke-6 kena tag 5 rakan blogger...nurul belum buat lagi kan? ayie x mau menyusahkan nurul..nurul boleh namakan sesiapa saja rakan2 blogger yg nurul kenal wlu mereka x tau x mengapa...sbb nurul dah bersungguh2 ayie tgok..ayie amat hargai kesungguhan nurul. :)

Nurul Hidayah said...

Wsalam Ayie.. dah keluarkan "makluman Penting" tu, terlebih semangat la tu.. ngeeeehhh..

Syarat ke-6 tu, Nurul dah tag 5org mase publish entry tu kt google+, 3org yg Nurul tag response kt atas tu(thanks Fauzi, MaYa & Hana..sayang korang lebey la :D) bukan tag kt situ ea? huhu

Ayie Abas said...

salam nurul :)

ayie maksudkan tag dlm entry...

ambil URL blog mereka kemudian masuk kn dlm entry dan ubah kepada nama mereka masing2. bila klik nama mereka terus ke link blog mereka.

Nurul Hidayah said...

larr ye ke?? uishh... Maafkan hamba, hamba kurang pemahaman :(
Nurul dah tagkan dalam entry, nnt Nurul akan bgtau/tinggalkan pesanan kt blog dorang by today.. sorry banget deh.. banyak kesilapan yg Ayie kene tegur.. huhu

Ayie Abas said...

kesungguhan nurul bust ayie rasa kagum :)

semua okey dah..entry yg awesome :)

Muhammad Fauzi said...

Tak lah. Saya di Indonesia, Nurul. Saya khawatir nanti sarung bantal yang cantik2 tu jauh terkirim ke negeri Saya :D . Lagi pula dirumah Saya tak ada bantal,hanya guling yang Saya punya :D

Nurul Hidayah said...

haha.. apa susah, kirim saja ke alamat Nurul, pasti beres :D, rumah Nurul memang banyak bantal tak bersarung.. hahaa

Wahyu Alfiansyah said...

Cantiknye tu bantal..
Cuba ada macam ni kat Indonesia ;D

Diari Si Froggie said...

Salam sis.. aida dari GA yang sama :)

http://www.diarisifroggie.com/2013/03/weeehu-giveaway-pggp-daku-amat_188.html

Nurul Hidayah said...

urmm... nak ea? klu Nurul menang, Nurul postkan ke Wahyu ya^^

Nurul Hidayah said...

Gud Luck Aida.. Thanks sudi berkunjung^^

Diana Azis said...

Salam singgah..dari GA yang sama..best of luck :)

http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/weeehu-giveaway-pggp-daku-amat.html

Eyma su said...

trbg dri ga yg sama..gud luck..(^_^)

http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/03/weeehu-giveaway-pggp-dan-daku-amat.html

Nurul Hidayah said...

Gud Luck Diana.. Thanks berkunjung^^

Nurul Hidayah said...

Salam Eyma.. Thanks berkunjung^^ Gud luck :D

Wahyu Alfiansyah said...

Hehehe... bikin iri saja nih.. ^^

Nurul Hidayah said...

tak la.. betul ni, klu ade rezeki^^, klu 4pcs, Nurul punye 2, Wahyu punye 2.. hehee

husna zahidi said...

Salam Sayyidul Ayyam..=)
jenjalan sini..jg dr segmen yg sama..
http://husnazahidi.blogspot.com/2013/03/weeehu-giveaway-pggp-daku-amat.html

maaf sebab amek masa nk jejak sini..
x salah kan nk singgah up trafik sini..huehuehau..=D